FlestLesere - Uten deg skjer det ikke!

Denne bloggen er startet som et prosjekt. Prosjektet gikk ut på å starte en blogg i motsatt ende av de fleste toppbloggene, nemlig ved å først uttale målet, deretter peilie ut kursen. Målet med denne bloggen er å få flest lesere. Er det realistisk? Kontakt: sk.bech@live.no


Bloggdesign fra RRH Webdesign

  • 13.07.2014

Hvor mange har du ligget med?

GOD MORGEN. (Her er gårsdagens kleine intervju, som Egzon gjennomførte på meg.)

"Tror du på Gud" og "Hvor mange har du ligget med" er bare to av flere spørsmål som ikke har kommet inn fra anonyme lesere. Merker at jeg begynner å få litt flere "negative" anonyme lesere som kommenterer dritt - og det motiverte meg til å gi litt svar UTEN at spørsmålene hadde kommet inn. Uansett må jeg berømme kreativiteten. Jeg ble satt ut på første der.

Jeg kan sikkert lage en video om hvor mange år jeg skal drive denne bloggen om dere bare kan sende nok hatmail til sk.bech@live.no ;) SEND! 

Alt er så klart sagt i affekt, jeg mente de svarene du likte - og de svarene du synes var feil de var også feil. (Helt sant!) 

video:10447758102036546556785901415444813n

 

 

- Senere i dag kommer det en anbefaling av fire blogger, trukket ut blant over 100 påmeldte. 

Jonas

31 kommentarer

ingrid 13.07.2014 kl.11:03

Ja, jeg tror også på Gud :)

Oldemorbloggen 13.07.2014 kl.11:17

ha, ha, den videoen var topp underhaldning, eg fekk meg ein lott og det er bra for helsa.

Cathrine Narum 13.07.2014 kl.11:36

Jeg tror ikke på gud. Grunnen er enkel; Det er så mange i verden som har hatt en forferdelig oppvekst og har gjennomgått krig, ulike former for misbruk og mishandling, alvorlige sykdommer, masse smerte, tortur, frykt, osv. Jeg har også ca. 8 forferdelige år i bagasjen, men har det heldigvis bra nå. Jeg tror ikke at det finnes en god gud som lar uskylde mennesker gjennomgå på dette viset. Mange som kommer seg igjennom et slikt liv lærer seg å sette utrolig stor pris på livets gleder når de først kommer, men jeg mener at "livets lekse" ikke behøver å være SÅ hard. Man skal ikke måtte leve i frykt og smerter i årevis, kun for å kanskje komme ut av det en dag. Dette er i hvert fall min mening.

Jeg tror at grunnen til at "gud" ble funnet opp var at menneskeheten trengte å tro på noe (godt) for å komme seg igjennom harde tider før i tiden. Jeg har full forståelse for at andre tror på gud, og jeg dømmer ingen. Jeg er medlem i kirken, ble døpt, og jeg døpte også min datter i kirken. Dette gjorde jeg av tradisjon, at det er koselig, osv. Kristendommen og andre religioner har mye godt i seg, men jeg tror ikke det sitter et vesen et sted og får verden til å gå rundt, etc.
Cathrine Narum: Misforstå meg rett - Det å tro på Gud er ikke svart/hvitt. Jeg synes verden er så urettferdig at det er vanskelig å rettferdiggjøre en øvre kraft. MEN nå er det er sagt så er ikke Gud nødvendigvis noe som helst av hva en religion omtaler, men jeg klarer ikke komme helt bort fra tanken på at det kan være noe mer mellom himmel og jord. Jeg er ikke religiøs, men å svare "nei" på at jeg tror på gud klarer jeg ikke.

frodith 13.07.2014 kl.12:09

Jeg er litt som deg, men kaller meg agnostiker. Er ikke ateist, for hodet mulighetene åpne for å si det sånn ;-) Men tror mest av alt på kraften i oss selv, og bilen til å ville det beste. May the force be with you ;-)

Cathrine Narum 13.07.2014 kl.12:15

Jeg skjønner hva du mener :) Nå skal det også sies at jeg er oppvokst med en far som ikke tror på gud i det hele tatt. Han tok med til og med ut av kristendomsundervisningen på barneskolen da det fortsatt het "kristendom" Mamma er heller ikke personlig kristen etter det jeg vet og vi har aldri snakket om gud eller gått i kirken utenom dåp, konfirmasjoner, begravelser, osv. Jeg er rett og slett ikke oppvokst med gud.

At det finnes noe mer enn det vi kan se gjør det helt sikkert, men jeg er av den typen som som oftest må ha sett noe før jeg tror på det :p Your loss, tenker sikkert noen, men sånn ble det ;)

Hehe, må bare legge til en ting til; Jeg er en stor fan av skrekkfilmer, og jeg tror det finnes vampyrer og liknende rundt omkring ;) De som har sett dem har bare ikke overlevd og kan fortelle det videre ;)

benedicte 13.07.2014 kl.12:47

Så bra video!

Åse 13.07.2014 kl.13:55

Artig liten videoblogg :)

Desverre tror jeg ikke på Gud. Jeg klarer ikke overbevise meg selv om at Gud finnes når det er så tynne bevis. Skulle ønske Gud fantes da. Har vel egentlig lyst til å tro på noe, men foreløpig velger jeg å stole på vitenskap.
bra video :-)

vet ikke om jeg tror på gud jeg, kanskje :-P

Marcela Constanza 13.07.2014 kl.17:09

hahah Trur ikke på gud men trur nok mer på himmel og jord =)

Therese Isabell Bråthen 13.07.2014 kl.18:14

Jeg tror ikke på gud, eller jeg er personlig kristen. Men jeg tror ikke på noe jeg aldri har sett ! :)

Syns du blei litt klein på det ene spørsmålet ditt jeg :) haha
Therese Isabell Bråthen: Jeg hadde aldri hørt spørsmålene før. Fikk dem bare i trynet, hehe :)

dragonqueen 13.07.2014 kl.19:31

Nei, jeg tror ikke på Gud.

Jeg er døpt, men er ikke personlig kristen
ingrid: :)
Oldemorbloggen: Takk for det :)
frodith: Jeg er også agnostiker, men føler det gjør at man må svare "Ja" på spørsmålet. :)
Cathrine Narum: Skjønner det. Jeg følte jeg var ganske kristen da jeg var yngre, så vokste jeg opp og skjønte at Gud ikke ga meg noe, og at alt jeg fikk til var meg selv - og at verden var urettferdig som faen. Men...

Så har jeg vært i noen helt håpløse situasjoner i livet der "Gud" er eneste holdepunkt, og det gjør at jeg må være ærlig og si at jeg tror. Det må være vanskelig for mennesker å ikke tro - da kan man kun overlate sitt fulle og hele jeg til seg selv.
benedicte: Takk :)
Åse: Takk for det :) Jeg har det motsatt. Jeg har egentlig ikke lyst til tro, men klarer ikke utelukke det.
annasylvelin: Har det litt likt :)
Marcela Constanza: Skjønner det :)

Malin 13.07.2014 kl.20:51

Jeg tror noen ganger, andre ganger ikke. Vet ikke hva jeg gjør da :)

Tror vel mer på Jesus om det er noe jeg tror på!

Therese Isabell Bråthen 13.07.2014 kl.21:15

Å såpass ja, da syns jeg du var flink som tok det så bra ! :) hehe

Ann-Elin 13.07.2014 kl.22:19

Jeg tror på Gud, men ikke på Gud som en gammel mann som sitter på en sky, mer som en kraft rundt og i alt. Jeg tror Jesus var et godt menneske og er stadig fascinert når jeg lærer mer om hvordan det var rundt den tida han levde. Jeg tror ikke på at noen kristne er bedre enn andre. Jeg tror det er mange som ikke tror som i og for seg er bedre medmennesker enn mange som kaller seg kristne.

Jeg tror også at den katolske kirke har misbrukt sin stilling over hundrevis av år og brukt religion til å undertrykke folk og få dem til å gjøre og tenke det som passer dem som har makt. De har nok sensurert bort mye som ikke passet dem. Derfor tar jeg det som står i Bibelen med en klype salt, og tenker at det er bare en liten flik av det det er ment å være. Hvis det er noen stor sammenheng finnes den ikke i Bibelen, men i menneskenes hjerter, uavhengig av religion.

Jeg mener man må gjøre sitt beste for å ordne opp i det man eventuelt måtte ha gjort urett mot andre mens man lever, og ikke bare be Gud om tilgivelse for det. Det er bare feigt.

Summa summarum: Ja, jeg tror, bare litt annerledes.
Ann: Helt enig med deg! Jeg tror heller ikke på mannen som sitter på en sky, selv om det helt ærlig er vanskelig å ikke tenke det - når vi får så mye propaganda rettet mot oss.

Jeg tror på den kraften, det er vanskelig å beskrive :)

Benkpressfrue 18.07.2014 kl.16:57

Haha, festlig video :-) Like it!

18.07.2014 kl.18:19

Gud er ånd og ja jeg tror også på han;) sant som ordet sier: Slik menneskene er i seg selv, tar de ikke imot det som hører Guds Ånd til. Det er dårskap for dem, og de kan ikke fatte det, for det kan bedømmes bare på åndelig vis. Men det mennesket som har Ånden, kan dømme om alt, og selv kan det ikke bedømmes av noen. (1 kor 2:14-16)

Faderen elsker hvert enkeltindivid på jorden. Urett har der alltid vært, men en gang skal Gud holde dom over all uretten. (åp 20) Gud har grepet inn, ved jesus. I Jesus finnes forløsning, tilgivelse , forsonelse og kjærlighet. Alle er vi elsket og ingen er bedre enn andre;) Som jesus sa:Ingen er god uten én ? det er Gud! luk 18:19 vil gjerne få tilføye noe- mange spør ofte hva det er som gjør bibelen relevant og sann? bibelprofetiene, om intet annet;) salme 83, jes 19 forteller om den arabiske våren, Muhammed Morsi og kommende krigen mot Israel.

Ha en fin helg alle og ta vare på hverandre<3 PS! be for araberne og israelerne.
Når ordet sier :Slik mennesket er i seg selv menes det sjelelige mennesket uten Guds ånd.

Beklager mitt lange kommentarfelt ovenfor;) som jeg nevnte er bibelprofetiene gull verdt, de er konkrete og svært relevant for vår tid, som vi kommer til å se framover.
Anonym: Ha en fin helg du og :)
Benkpressfrue: Tusen takk du :D

Margrethe 19.07.2014 kl.23:30

Awww, synes du var litt skjønn på den videoen :) ha en fin helg videre!

nyttogaltnytt 20.07.2014 kl.22:31

Hehehe , bra video ,og bra innlegg! ! : )

Skriv en ny kommentar

hits