FlestLesere - Uten deg skjer det ikke!

Denne bloggen er startet som et prosjekt. Prosjektet gikk ut på å starte en blogg i motsatt ende av de fleste toppbloggene, nemlig ved å først uttale målet, deretter peilie ut kursen. Målet med denne bloggen er å få flest lesere. Er det realistisk? Kontakt: sk.bech@live.no


Bloggdesign fra RRH Webdesign

  • 13.07.2014

Disse bloggene burde du lese: ER DU EN AV DE?

Hei og god natt. Jeg mener dag, kveld, morgen.

Jeg slet veldig med å velge ut noen blogger, så jeg bestemte meg i går for at jeg skulle ta fire, ettersom to ble så lite. Det er utrolig mange der ute som gjerne skulle vært tatt med - og jeg håper å kunne lage en ny mulighet litt senere, kanskje hvis jeg har enda flere lesere og sånn sett kan gi enda mer tilbake til dere. Takk til alle som meldte seg på!

Utvelgelsen er på alle måter tilfeldig. Jeg bare smacka opp de som kom inn, og bare valgte ut et knippe å se på. Jeg kunne ikke ha med alle 100 i vurderinga, men leste igjennom flere av innleggene og lagde meg et så godt inntrykk som man kan i en sånn situasjon. Uansett, burde alle sjekke ut bloggene, for alle har et bra innhold. 

1. http://denlykkeligeamateur.blogg.no/

Som hun skrev selv i selve posten min, ligger hun på rundt 10 lesere hver dag, og det forteller meg at det er en undervurdert blogg

.

Bloggeren heter Mona og som hun selv skriver er bloggen en "godtepose". Det er utrolig mye forskjellig som blir tatt opp, men mange gode temaer og helt ærlige meninger. Det er også noen heavy-loads oppskrifter der, noe veldig mange bloggere er flinke til å dele, og jeg mener det er et stort pluss. (men minus når jeg er sulten og butikken stengt.) Alt i alt så er det en veldig orginal blogg som ikke prøver å kopiere noe fra andre, og det gjør den verdt å gi et forsøk.

2. http://cathrinehenriksen.blogg.no/

Morsomt at denne ble med i utvelgelsen, da dette er en av bloggene jeg har vært aktiv på, og som har vært desidert mest aktiv på min. Morsomt å kunne skrive noen ord om denne bloggen, som bør sjekkes ut.

 

Navnet er da såklart Cathrine. Turte vel nesten ikke å ikke anbefale å sjekke ut denne, da hun kunne gitt hvem som helst grisejuling. Beinhard, blogger blant annet om treningshverdag, men også tanker rundt forskjellige ting og sitt eget liv i sin helhet. Hun gir mye av seg selv, både i tekst og bilder. Mulig det er endret design der, fordi jeg synes det har blitt så mørkt nå, Cathrine! Jeg liker det bekmørkt, men jeg vet enkelte ønsker det hvitt. Uansett så er det innholdet jeg mener er det essensielle, og der kan jeg anbefale bloggen som en tøff og ærlig blogg - som fortjener mer oppmerksomhet.

3. http://birtheblirlege.blogg.no/

Birthe er en utrolig positiv person som skriver mange innlegg som får meg til å smile. Hun studerer medisin, og vi følger henne i livet og mot drømmen om å bli lege.

Det er en blogg med et lett og lystig humør, men som også streifer mange seriøse temaer. En veldig balansert og fin blgog, som jeg personlig synes det er veldig spennende å følge med på. Jeg skal være ærlig og si jeg skulle ønske designet hadde en annen farge, men variasjonen i innleggene, bildene og en veldig velskrevet blogg gjør den så absolutt verdt å følge. Tommel opp.

4. http://lillebenedikte.blogg.no/

Benedikte sin blogg har jeg lest omtrent fra første dag jeg registrerte denne, så jeg er godt kjent der. Design og hele bloggen er et godt stykke arbeid og alt er veldig godt gjennomført. Jeg velger å anbefale henne, da jeg tror hun har potensiale til å nå ut til veldig mange flere, selv om bloggen allerede i dag er profilert.

 

Det er en typisk jente-blogg, og hun oppfyller mange av kriteriene som dagens toppliste har. Hun skriver bra, har mange fine bilder, og skriver om både klær og sminke. Jeg synes dette er en av de bedre bloggene i denne sjangeren og gir henne en ekstra oppmerksomhet her!

 

Lykke til med lesningen folkens! :)

* Lest noen av disse før? 

 #hvordan # #lesere #høyere #lesertall  #blogg #penger #prosjekt #topplista #anbefaling

29 kommentarer

Jøje meg anbefalte du meg , takk du er en knupp =)) Godeste du :)) Å så mye fint du sa da :o) Hva er det blitt mørkere inne hos meg ? Hmm, snodig.....Ja jeg må jo si at det er sannelig flere eller mange bloggere som burde bli lest mer av , som hun første du nevnte b.l.a :-o Ja mange flinke folk der ute i grunn :o) Å snille deg som velger ut disse bloggene da , masse skryt og ros til deg =)) Håper du får en super søndags kveld videre nå :-P Å takk som sakt ;-D
cathrinehenriksen: I mørkt mente jeg selve designet. Det kan ikke ha vært svart før? :o Mener å huske det var lysere. Som sagt var det veldig tilfeldig at du var blant de bloggene jeg tok med, men når du først var der var det enkelt valg :)
Ja glemte forresten å si at jeg har lest Benedikte sin blogg før og nettopp vært innom de to andre :o) Ja også takker og bukker jeg nok en gang for hyggelig omtale =)
Hmm ...har ikke endret på designet så det var snodig :-o Jaja , takk uansett =) Veldig koselig av deg det som sakt =)

Den Lykkelige Amateur 13.07.2014 kl.19:37

Næmmen...så artig da, takkåtakk, fikk litt sjokk jeg nå:-D Skulle bare stikke innom bloggen for å svare på kommentarer og så at det plutselig spratt opp 60 sidevisninger og 15 lesere, men kunne ikke begripe hvorfor, og så var du den skyldige gitt, så artig, koselig av deg å anbefale meg! Og så synes jeg du hadde klart å velge ut 4 vidt forskjellige blogger som alle hadde sine spesielle særpreg, det var fint., skal sjekke ut alle av dem faktisk. Og så var det bra resyme på hva bloggene handlet om. Gleder meg til neste anbefalingsrunde, for desverre er det sånn at mange blogger (min innbefattet) drukner i støyen fra tusenvis av andre. Selv om man har en blogg som skiller seg ut så blir man bare borte. Takk igjen! :-)

frodith 13.07.2014 kl.19:37

De to har øverste er bloggvenner av meg også :-) Så leser de ja :-) Moro du har laget blogganbefalinger :-) Jeg gjør det av og til jeg også, lager det altså....men da er det folk jeg plutselig selv får lyst å lage en anbefaling av, og som oftest har jg lyst til å kunne tegne dem også. Gøy å kunne anbefale andre :-)
nei, det har jeg ikke :)

Therese Isabell Bråthen 13.07.2014 kl.21:09

Leser fast Cathrine sin ! :) vi har vært bloggvenner i snart et halvt år, å hun er en kjempe herlig jente ! :)

Ak. 13.07.2014 kl.21:28

Uu, så fine blogger:*

Jenny Raquel 13.07.2014 kl.22:19

Så morsomt ! :D

Rebecca 13.07.2014 kl.22:27

Mange fine blogger men ikke den type blogg jeg liker og lese :) men flott og lese noe nytt.

✝ kristinaen 13.07.2014 kl.22:41

ja jeg har faktisk lest 2 av dem, veldig brae blogger!

Stine 13.07.2014 kl.22:51

HAr ikke lest de før nei! Du skriver veldig bra, slik at jeg får lyst til å gå inn å lese bloggene :)

Birtheblirlege 14.07.2014 kl.00:25

Så hyggelig at du har anbefalt meg og at du liker bloggen min :) Og tusen takk for tipset om nye farger... Nytt design er faktisk bestilt, men farger?! Jaja, vi får se da :)

lillebenedikte 14.07.2014 kl.00:27

Åh, for en fin oeraskelse! :D Tusen takk for dette ! :) Ser på stattestikken at noen har gjort noe lurt, hihi :D Kommer en liten overaskelse til deg på bloggen min de nærmeste dagene, som en liten atkk for dette! :D

Maria 14.07.2014 kl.10:56

Leser 2 av bloggene :)

Pia Vinningland 14.07.2014 kl.12:38

Så utrolig bra av deg å anbefale blogger som folk ikke legger merke til, utrolig nyttig. Det finnes så mange bloggere der ute som er utrolig gode, men som aldri blir lagt merke til. Selv leser jeg ingen av bloggene, men skal virkelig trykke meg innom dem!

Line Cecilie Larsen 14.07.2014 kl.16:46

nei det har jeg ikke: hehe

Moving On 14.07.2014 kl.20:19

Leser faktisk chatrine sin blogg, var der jeg også snublet over din nå! =)

så da hun hadde linket til deg, måtte jeg jo bare sjekke hvem dette var for en kar og hva dette varfor en blogg!=)
Moving On: Haha, så tilfeldig :) Det høres bra ut!
Pia Vinningland: Det er moro å kunne hjelpe andre litt :)
Maria: Så bra!
lillebenedikte: Bare hyggelig det :) Så morsomt! :)
Birtheblirlege: Det ble veldig bra :D
Stine: Takk for det :)
kristinaen: Helt enig der :)
Rebecca: Skjønner det :)
Jenny Raquel: Jepp :D
Ak.: Enig med deg der :)

Skriv en ny kommentar

hits