FlestLesere - Uten deg skjer det ikke!

Denne bloggen er startet som et prosjekt. Prosjektet gikk ut på å starte en blogg i motsatt ende av de fleste toppbloggene, nemlig ved å først uttale målet, deretter peilie ut kursen. Målet med denne bloggen er å få flest lesere. Er det realistisk? Kontakt: sk.bech@live.no


Bloggdesign fra RRH Webdesign

  • 16.07.2014

SANGER SOM FÅR DEG TIL Å?

Denne bloggen handler om veien til flest lesere. Men hva gjør jeg mens jeg forsøker å nå målet? Jeg hører på musikk.

Sanger kan få deg til å le, gråte, smile, få økt puls. De kan få deg til å føle på følelser du aldri har følt. De kan få deg til å kjenne deg som et barn. Som tåke. Det kan få deg til å føle at du flyr, og at du kan løpe raskest i verden. Danse som en stjerne, selv om du aldri har danset. Sanger som får deg til å gjøre dette er fantastiske.

* JEG GIR BORT EN IPHONE - HER  

Her er fem sanger som har gitt meg forskjellige følelser i dag.

Akon - Angel

Det er en "gammel" sang i popsirkuset. En sang som gir meg en slags euforisk følelse, om den er på god nok og høy nok lyd. Det er en sang som forsøker å spille på følelsesregistreret ditt, og Akon gjør en kanonjobb. Han synger om jenta som lyser opp som en engel. Nydelig prestasjon av Akon.

Madcon - Ha deg bort

Sangen handler om forholdet man ikke vil ut av, men som man MÅ ut av, fordi man ikke er bra for hverandre lengre. De fleste har nok kjent på de følelsene. Det er ikke noe sånt jeg føler når jeg hører den, men jeg føler med fortellerstemmen, og de beskriver veldig godt hvordan det føles. Sangen har stemning og flyt. MerkVerset til Yousef.

Arshad - Definere meg

Vet ikke hva det er med sangen, men det er en sang man bør høre etter 22.00 på kvelden. Gjerne mens du tar deg en tur ut i Oslos gater. Jeg vil tro det er hans personlige opplevelser, og andre sine opplevelser av å bli definert og forhåndsdømt i Norge pågrunn av hudfarge, navn og tro. Sangen oppfordrer til å ikke dømme alle, fordi noen som tror det samme som deg gjør noe dritt. "De definerer feil, for de blander meg med deg". Et slag i trynet til alle som definerer feil.

Fall out Boy - 20 Dollar Nose Bleed

En av de sangene som får meg / har fått meg til å føle mest. Igjennom mitt liv som musikkentusiast. Jeg vet det er få andre som synes mye om den, men jeg mener at du skal høre på den først én gang. Så én gang til. Deretter 50 ganger til. Og etter det kan du si hva du egentlig synes! Sangen er et fyrverkeri, en intetsigende tekst, som jeg ikke har peiling på hvor de vil med. Men uansett hvor lite fan man er, har man på denne på full guffe, gjerne mens man kjører bil.. Det er fort gjort å synge "Give me a pen - call me Mr. Benzendrine.. But dont let the doctor in!

Sum 41 - With Me

For meg er denne sangen så kjent, at jeg ikke tror på at ikke du har hørt om den. Likevel vet jeg at den er mye mindre kjent enn det de som kan hele teksten tror. Det er en perle av en sang. Sangen spiller på alt den har, og kan få deg til reagere på helt forskjellige måter utifra sinnstemningen din. Fantastisk energi i sangen. Jeg er ikke 100% sikker på hva den handler om, men teksten kan relateres til mye, for mange. Se video!

 

Musikk er en stor prosentandel av min personlighet. 
Hvor mange prosent tør jeg ikke si, men det er utenkelig å ikke høre på musikk alt fra 3-12 timer i løpet av en dag. 

Jeg har alltid med meg headset. Butikken, joggetur, på bussen. Overalt. Musikken er alltid på, og det gir mye!
Jeg har hatt spotify premium fast hver måned i 5 år minst. Jeg var en av de som ble lei av Jonathan fra Spotify tidlig.

* Hva synes du om sangene?
* Hva betyr musikk for deg?

Jonas 

 #hvordan # #lesere #høyere #lesertall  #blogg #penger #prosjekt #topplista #musikk

38 kommentarer

aannoonnyymm 16.07.2014 kl.20:27

fine sanger

Ida Andreassen 16.07.2014 kl.20:34

husker den første sangen av akon spessielt godt. haha. minner virkelig om gamle tider :)

Ann-Elin 16.07.2014 kl.20:44

Jeg er så gammeldags at jeg fortsatt samler på cder.. Siste innkjøpsraidet hadde jeg for over ett år siden, så jeg er ikke spesielt oppdatert.. Jeg er veldig glad i musikk og brukte mye tid på det før. Da jeg bodde i by var jeg ofte innom musikkforretninga "mi" for å høre på musikk og sjekke om det var noe nytt og interessant. Hører på de fleste sjangre, selv om størstedelen sikkert kan klassifiseres som rock.

Brente meg ny plate til bilen i går, da den gamle hadde vært der i to år og jeg holdt på å bli sprø.

Skal høre gjennom sangene senere i dag, så kan du få et ordentlig svar av meg, min favoritt for tida er den tsjekkiske gruppa MIG-21. Selv om jeg ikke forstår mer enn litt av hva de synger, så er det fantastisk godstemning-sommermusikk :) og for meg og mine ører er den ny.

VictoriaNykåsØstdahl 16.07.2014 kl.20:45

Musikk er livet mitt, en veldig stor del av livet kjenner jeg.

- husker den første sangen av Akon haha, hørte på den hele tiden - minner! '

- jeg har hatt en bloggpause , og det hadde vært til kjempe stor hjelp om du bare tok turen innom bloggen min!

Det ville hjulpet kjempe!

Tusentakk på forhånd!

-Victoria <3

Veronica 16.07.2014 kl.21:27

Så fine :-)

Therese Isabell Bråthen 16.07.2014 kl.21:37

Jeg elsker with me av Sum 41, hører på den flere ganger daglig ! :) Har hørt nesten alle sangene :) Untatt Definer meg, men den skal jeg lytte til nå ! :)

Musikk er noe jeg trenger for å eksistere i løpet av en dag, jeg har med meg headset overalt, butikken, mens jeg jogger/går, når jeg tar bussen :) Jeg hører på musikk hele tiden, musikken min den gjenspeiler hvordan humør jeg er i, å hvordan jeg tenker i løpet av en dag, å jeg får veldig mye inspirasjon av å høre på musikk ! :) Jeg har jo drevet med musikk selv, å har en far som er musiker, så det er vel sikkert derfor jeg selv er så lidenskapelig opptatt av musikk :) Å jeg er heldig som har fått meg kjæreste som har de samme interessene der ! :) Fortsett med sånne innlegg, det gir meg inspirasjon til å høre på ny musikk ! :)

frodith 16.07.2014 kl.21:42

Liker veldig godt Madcon jeg, sånn ellers også, denne var fin, og de har mye annet fint også :-)

Snurkelort 16.07.2014 kl.22:09

Det er utrolig hvilke følelser musikk faktisk kan vekke! Det kan være helt herlig!!

ssilje89 16.07.2014 kl.22:22

Musikk betyr faktisk mye, musikk kan alltids hjelpe på humøret, uansett om det skal hjelpe å særge eller om du trenger hjelp til å komme i litt godt humør.

Det gøyeste er jo å høre en sang man har minner fra, noe man ikke har hørt på lenge. Plutselig dukker de samme følelsene opp. De følelsene man hadde når man hørte den sangen for mange mange år siden ;)

Rotete skrevet, men håper du skjønner hva jeg ville frem til ;)

pappasinjente 16.07.2014 kl.22:24

sangene er kjempe bra! :D Min favoritt er vel Arshad av de her :)

Musikk er livet mitt! Jeg hører på musikk hele tiden! Til og med når folk kjører meg til sentrum (tar ca 5 min) sitter med hodetelefoner og mobilen med spotify premium og hører musikk så høyt at jeg ikke får med meg noe annet ^^ Hører til og med på musikk når jeg sover ^^

LindaLinda 16.07.2014 kl.22:45

Når jeg hører på Dido blandt annet eller Kurt Nilsen drømmer jeg meg litt vekk og tenker på gamle tider, gode, vonde minner og kanskje det kommer et smil frem :)!

Musikk er noe som virkelig setter fart på ting vil jeg si :)

Marte Enora Olsen 16.07.2014 kl.22:55

takk for at du minte meg på akon sin angel igjen, har ikke hørt den på lenge, men det er alltid en sang jeg kan gå tilbake til. Goodfeeling!

Linea 16.07.2014 kl.23:04

Musikk betyr veldig mye for meg :)

elsker Angel av Akon!

Marian 17.07.2014 kl.01:19

With Me er en av favoritt sangene mine av Sum 41, sammen med Pieces og In Too Deep <3

mariejorgine 17.07.2014 kl.01:53

Fine samger:-) yndlinssangen min er engel av admiral p, Jeg liker den fordi en periode vemte alle seg mot meg, unatt en gutt, jeg fortalte til han hvordan jeg følte meg, han trøste meg og var/er en skikkelig god venn, han sa til "mobberne" at de måtte slutte, han stod virkelig opp for meg

somethingnew 17.07.2014 kl.03:14

Åh ! Elsker sum 41 ! :D

Ina Marie 17.07.2014 kl.10:41

Musikk betyr så mye for meg, jeg aner ikke hvor jeg ville vært uten musikk! Tenk å stå på kjøkkenet og bake uten DAB-radioen på full guffe og det å ikke synge med? Jaja, fine sanger i allefall!
Ina Marie: Det er nærmest umulig å ikke synge med :D
somethingnew: Du er ikke alene :)
mariejorgine: Skjønner det, det er en god sang :)
Marian: Forståelig :D
Linea: Da er vi to :D
Marte Enora Olsen: Bare hyggelig det :)
pappasinjente: Så bra! Ikke så mange som har hørt den, men jeg digger den.
ssilje89: Forsto det godt :) Sanger kan bidra på alle måter. Veldig nyttige :)
Snurkelort: Ingen tvil :)
frodith: Sjæl. De har altfor mye bra :)
Therese Isabell Bråthen: Daglig faktisk? Det er sterkt :) Var vel en tid jeg gjorde det og, men jeg har mye jeg skal høre på, så må rullere mye.

Artig å ha så mange musikkinteresserte rundt seg da :)
Ann: CDer er godt innafor :D Var en tid jeg bestemte meg for å ha en platesamling. Det har stoppa opp litt med spotify, men har fortsatt en del :)
Ida Andreassen: Jepp :D

Therese Isabell Bråthen 17.07.2014 kl.14:32

Ja, men jeg hører på mye annet forskjellig også altså ! :) hehe
Therese Isabell Bråthen: Skjønner det :)

Therese Isabell Bråthen 17.07.2014 kl.20:40

Hihi , kanskje jeg skal legge ut et sånt innlegg også ! :) Da blir du linket, så de vet hvor jeg fikk ideen fra ! :)
Therese Isabell Bråthen: Hehe, du burde det! Jeg elsker å lese om musikk på blogg, spesielt når det ikke er Justin Bieber, One Direction eller han andre kidden. Ikke fordi de er dårlige.. Men fordi 99% skriver om dem. Vil lese om Fall Out Boy, ukjente norske rappere, totalt sære band, jazz og alt mulig annet :)

Monica 18.07.2014 kl.11:31

Mange fine sanger her ja! :)

Husker veldig godt Akon - Angel!! Den hørte jeg på mye før :) Hehe.. Hva musikk betyr for meg? Hmm.. vet ikke helt jeg. Kan ihvertfall ikke leve uten! :) Ønsker deg en fin dag! :)

Ane Estil 18.07.2014 kl.22:40

Åå, sum 41 hørte jeg på hele tiden når jeg gikk i 4 klasse og var bare 9 år x) Husker spesielt at jeg likte In too deep.
Ane Estil: Hehe :D Fantastisk den.
Monica: Kan ikke leve uten, og da betyr det jo litt :) Har det helt likt. Hadde valgt blind over døv.

Skriv en ny kommentar

hits