FlestLesere - Uten deg skjer det ikke!

Denne bloggen er startet som et prosjekt. Prosjektet gikk ut på å starte en blogg i motsatt ende av de fleste toppbloggene, nemlig ved å først uttale målet, deretter peilie ut kursen. Målet med denne bloggen er å få flest lesere. Er det realistisk? Kontakt: sk.bech@live.no


Bloggdesign fra RRH Webdesign

  • 18.07.2014

Videosvar på spørsmålsrunden - DEL 1.

God morgen!
 

Dette var et av mange spennende svar i første video av spørsmålsrunden. Det blir mer og mer heavy, men de er for lange for å ha i en video. Skal forsøke å poste de andre i nær fremtid. Forhåpentligvis får du svar på alt du lurte på og ikke lurte på. Spørsmålskredit til Egzon.

video:mk del 1

 
Edit: Som Emilie påpeker i kommentarfeltet - svaret på det siste spørsmålet er ikke helt freskt. Det var et spørsmål han fant på der og da, som jeg først tenkte var kødd, men det var egentlig et bra spørsmål som jeg svarte på med faktafeil på! Men resten av svara står jeg fint inne for. 

Enj0y!

Jonas

  • 13.07.2014

Hvor mange har du ligget med?

GOD MORGEN. (Her er gårsdagens kleine intervju, som Egzon gjennomførte på meg.)

"Tror du på Gud" og "Hvor mange har du ligget med" er bare to av flere spørsmål som ikke har kommet inn fra anonyme lesere. Merker at jeg begynner å få litt flere "negative" anonyme lesere som kommenterer dritt - og det motiverte meg til å gi litt svar UTEN at spørsmålene hadde kommet inn. Uansett må jeg berømme kreativiteten. Jeg ble satt ut på første der.

Jeg kan sikkert lage en video om hvor mange år jeg skal drive denne bloggen om dere bare kan sende nok hatmail til sk.bech@live.no ;) SEND! 

Alt er så klart sagt i affekt, jeg mente de svarene du likte - og de svarene du synes var feil de var også feil. (Helt sant!) 

video:10447758102036546556785901415444813n

 

 

- Senere i dag kommer det en anbefaling av fire blogger, trukket ut blant over 100 påmeldte. 

Jonas

  • 12.07.2014

GÅ OSLO - BERGEN FOR Å OPPNÅ MÅLET?

Det rusler og går, hei og hopp!

Det har vært noen tropiske dager i det siste, og i dag kjennes det som det er levelig i leiligheten her. Noe som er et pluss. Dette er dag 10 for bloggen, og jeg begynner å forstå at det er vanskelig - vanskeligere enn jeg trodde. 10 dager er ikke mye, men det er ti dager jeg har gjort mye forskjellig, og prøvd og feilet. Det tar på. 

For å motivere meg må jeg være kreativ. Det å gå i samme rundansen i 100 dager, det gidder jeg ikke. Jeg føler denne bloggen bare har et poeng hvis jeg kontirnuerlig forsøker å få den oppover, ellers vil det være helt andre bloggnavn som hadde passet bedre.


 


Dagens resultat: 

115. Flestlesere (415)

Plasseringsmessig bra, men veldig likt det vi har sett de siste dagene. (tropevarme)


Det som er fint er at jeg ikke har skrevet noe sted HVORDAN jeg skal nå målet, og det hadde gjort bloggen fattigere om det var uttalt også. Nå kan jeg prøve alt mulig, men det å være hyggelig, blogge ofte og håpe på flaks har vel vært fasiten så langt.

Så jeg sitter med noen forslag. Alt fra spenstig til maks drøyt. "Jeg går til Bergen om jeg havner på toppen av blogg.no" var en av tankene i går. Jeg hadde gjort - men bare hvis det var et uttalt mål. Altså at jeg lagde en bloggpost og gjorde det offisilet. 

* Tror du det ville fungert?

  • 11.07.2014

Kan du klare alt?

Hvordan komme i gang?

 

video:1048951510203648139715695889918779n

 

 

* Hvilket mål jobber du for å nå, AKKURAT nå?

  • 10.07.2014

Nytt design. Hjelp!

Hjelpes meg. Jeg var gæren og skaffet meg brått et nytt design igjennom Rikke Holmbye. Det gikk utrolig fort og gæli, Og ble forholdsvis bra synes jeg. Det er ikke veldig fargerikt og sprudlende, men det er enkelt og oversiktlig. Og det er jo noe!

Nå får jeg lagt inn "social-knapper" forhåpentligvis også. (Hvis jeg mestrer dette).

Det gjenstår å se. Også var det header, også var det alt mulig. Bloggverdenen er ikke enkel. I allefall ikke for en enkel kar med en nystarta blogg. Kos deg på siden, det skulle være lettere å manøvrere rundt enn noen gang før! 

 

 

* Hva synes du om det nye designet?

* Ble det bedre?

- Jonas

 #hvordan # #lesere #blogg #penger #prosjekt #topplista #gutteblogg #høyere #lesertall #nytt #design

  • 09.07.2014

JEG MØTTE DEN EKTE GANDALV! (og moren hans)

Han er klin levende. Den reelle fyren. Møtte også moren hans. Det var DØDSKLEINT. Men det gikk seg til. Vi tok noen selfies.

Er godt fornøyd med dagen. Ble litt mindre hvit. Neida, det ble jeg ikke. Får holde meg unna d-vitaminene resten av dagen.Noen er litt overlegne i dag..?

Hva alle dager er det her?

Det var da voldsomt?

Thats better!

Dette var alt fra trioen. Nå må jeg snart forlate de her, og komme meg tilbake til Oslobyen.

* Hvem av oss leverte best foran Samsung s4-kameraet?

- Jonas


 #hvordan # #lesere #blogg #penger #prosjekt #topplista #gutteblogg #høyere #lesertall

 

  • 07.07.2014

Dette regnværet er noe av DET BESTE JEG VET

Fy som det høljer ned! Det ble faktisk bloggvær i dag. Flaks, phu. Er det regn hos deg? Østlandet renner over nå. Kos dere med det Karpe Diem skreddersydde for slike dager/stunder for noen år siden: 

"Hey yo det er juli og det er festival og regnet bare pøser". Synske!

 

(yr.no)

For dette regnværet er noe av det beste jeg vet

Jeg liker måten som det, måten som det faller ned på

Så jeg må gå, gå, gå, gå. Snakkes!

Liker du regnvær?

- Jonas

  • 06.07.2014

JEG VIL LESE DIN BLOGG: Bli lest av 17 plass i Norge!

God kveld!

Selveste 17. plasserte gutteblogger i Norge ønsker litt mer å henge fingrene i, i kveld. Jeg har lagd meg en liste med blogger jeg leser, og har forsøkt å få addet litt folk, så jeg følger med - men jeg ønsker å finne flere gode blogger der jeg kan lære både av innhold, design og få inspirasjon. Skal denne bloggen bli mest lest må jeg også holde meg oppdatert på hva som skjer i bloggverdenen.

Jeg kommenterer selvfølgelig om jeg har noe å komme med, og gir deg gjerne tips til forbedringer om du ønsker! 

Legg gjerne igjen bloggnavn, og litt hva bloggen handler om, så tar jeg turen innom. 

Kommer mer senere, men nå må jeg gå! 

Stay in touch
- Jonas 

#hvordan # #lesere #blogg #penger #prosjekt #bli #lest #høyere #lesertall 

hits